Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Firmaets navn: DONS DESIGN
Selskapsform: Enkeltmannsforetak
CVR-nummer: 11 55 54 03
Etableringsår: 2008

Adresse: Røde Bank 89, Erritsø, 7000 Fredericia

Offisiell e-mail adresse: kontakt@donsdesign.dk.
Offisiell web-adresse: www.donsdesign.dk.

Persondatapolitikk

Cookies - En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brukers adferd på et nettverk registreres hos brukeren selv (på brukerens harddisk). På den måten vet serveren (f.eks et websted) ved brugerens neste besøk, hvem brukeren er. Det lagres ikke personlige opplysninger i en cookie, men snarere opplysninger om brukerens adferd på en website, f.eks et inntastet brukernavn i forbindelse med login til en spesiell seksjon på webstedet. En cookie lagres på brukerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, som sendes til din browser fra en webserver og lagres på din harddisk. Du kan sette din browser til å informere deg, når du mottar en cookie, eller du kan velge å slå cookies helt av.

www.donsdesign.dk brukes cookies med det formål å optimalisere nettstedet og dets funksjonaliteter. Cookies brukes til:

  • å skape øket brukervennlighet
  • å huske hvilke produkter som oppbevares i handlekurven, når du handler på nettstedet.
  • å registere din login i forbindelse med Din Konto

Cookies slettes automatisk ved inaktivitet eller når du lukker din browser. Likeledes vil all informasjon vedrørende din login bli slettet, når du velger å logge ut. Cookies som inneholder informasjon vedrørende din ordre slettes automatisk når ordren gjennomføres.

Likeledes har du mulighet for å slette alle cookies på et hvert gitt tidspunkt. Dette kan for eksempel gjøres i Internet Explorer via følgende. Velg "Funksjoner" i menyen i toppen af browseren. Deretter Internettinnstillinger og klikk på knappen Slett cookies. Dette vil resultere i at eventuelle produkter i din handlekurv ikke lengre er tilgjengelige.

All data og informasjon du taster inn eller overfører til nettstedet er beskyttet etter stramme retningslinjer for datasikkerhet og vil under ingen omstendigheder gis videre til tredjepart.

Statistikk

Statistikk brukes på www.donsdesign.dk og betyr, at et statistikk-system samler opp informasjon, som kan gi et statistisk bilde av, hvor mange besøkende et nettsted har hatt, hvor de kommer fra, på hvilken side brukeren forlater nettstedet mm.

www.donsdesign.dk brukes statistikk med det formål å optimalisere nettstedet og dets funksjonaliteter, slik at DONS DESIGN kan gjøre opplevelsen for deg, som bruker, så optimal som mulig. DONS DESIGN analyserer de innsamlede data og forsøker å skape ytterligere brukervenlighet. Statistikk samlet inn av DONS DESIGN  vedrørende ditt besøk på vårt nettsted, kan på ingen måte spores tilbake til deg som bruker.

Avtaleinngåelse

For at du kan inngå en avtale med oss via nettstedet må du registrere deg med følgende personlige oplysninger: Navn - Adresse - E-mailadresse og telefonnummer

Du har mulighet for å skrive ut din faktura fra din konto, under ordrehistorikk.

Personoplysningene registreres hos DONS DESIGN og oppbevares i 5 år etter din siste aktivitet på nettstedet, deretter slettes opplysningene . Opplysningene kan likeledes slettes ved henvendelse vedrørende dette. Personopplysninger lagres i vår database. Databasen er ikke kryptert og personopplysninger du taster inn på hjemmesiden blir ikke kryptert under avsendelsen - men all informasjon vedrørende kredittkort eller betalingskort blir kryptert både i databasen og under overførselen mellom din datamaskin og vår hjemmeside. Data som ikke blir kryptert er din leveringsadresse, evt. faktureringsadresse samt den informasjon du taster inn på dine produkter.

DONS DESIGN gjennomfører registreringen av dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg.

Når personopplysninger samles inn via vår hjemmeside, sikrer DONS DESIGN, at det alltid skjer med ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke oplysninger som samles inn og hvorfor.

Dine opplysninger er sikret, slik at det kun er dedikert personale i administrasjon samt bokholderiet som har adgang til din personlige informasjon.

Det registreres ingen personfølsomme opplysninger.

Som registrert hos DONS DESIGN har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen og du har rett til innsigt i de opplysninger, som er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette rettes til DONS DESIGN via e-mail kontakt@donsdesign.dk.

Bestilling og priser

En bestilling hos DONS DESIGN gjennomføres på følgende måte: Du designer de produkter du ønsker, og legger dem til i din handlekurv. Når produktene er lagt i handlekurven har du alltid mulighet til å slette dem, se forhåndsvisning eller redigere, via link som står ved siden av hver enkelt ordrelinje. Når de ønskede produkter er lagt i handlekurven, blir du sendt videre til en side, hvor du må logge inn, hvis du allerede har en konto - eller i motsatt fall opprette en konto. I oprettelse ab konto taster du inn ønsket leveringsadresse, faktureringsadresse samt e-mail og ønsket passord. Du ser deretter et resymé av din ordre. Deretter betaler du via én av betalingsmulighetene du kan se under "Betalingsmuligheter". Du har under hele bestillingsfasen mulighet for å endre, slette eller tilføye informasjon. Når ordren er betalt, er det ikke mulighet for endringer, da ordren sendes i produksjon umiddelbart etterpå.

Alle priser på nettstedet angis inklusive moms og angis inklusive alle avgifter, toll mm.

Avtalene på DONS DESIGN's hjemmeside inngås på dansk.

Betaling

Betaler du med betalingskort er du alltid sikret mot misbruk. Du har nemlig mulighet for å avvise en betaling, når du mottar din betalingsoversikt. Du har ingen selvrisiko dersom ditt kort blir misbrukt i en internettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem. Dermed er du bedre sikret enn i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når ditt betalingskort misbrukes ved bruk av pin-koden.

Data du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er krypterte (SSL), og det er således kun PBS, som kan lese dem. Hverken DONS DESIGN eller andre har mulighet til å lese dataene.

Beløpet for varene trekkes først, når varene sendes fra DONS DESIGN. Det kan aldri trekkes et større beløp, enn det du har godkjent ved kjøpet.

I vår e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Electron
  • Danske Netbetaling
  • Nordea Solo E-Betaling

Levering

DONS DESIGN's ekspedisjon og frakt, er uansett ordrens størrelse 45.00 kr.

DONS DESIGN sender alle bestilte varer med Post Danmark

Vi forbeholder rett til dellevering. Beløpet vil allikevel først bli belastet ditt betalings-/kredittkort når alle produkter er avsendt.

Leveringstider

Leveringstid: 2-3 arbeidsdager

Vi leverer ikke mellom jul og nyttår.

Angrerett

NÅR VAREN RETURNERES OG ANGRERETTEN BENYTTES KAN DETTE KUN SKJE, SÅFREMT VAREN RETURNERES I VESENTLIG SAMME TILSTAND OG MENGDE SOM DA DU MOTTOK DEN. ANGRERETTEN BORTFALLER DERFOR, HVIS DU BRUKER VAREN PÅ EN SLIK MÅTE,  AT DET ER HELT ÅPENBART AT BRUKEN FORMINSKER VARENS SALGSVERDI VESENTLIGT.

NÅR DU BENYTTER ANGRERETTEN SKAL DU SELV BETALE FOR FRAKTEN, NÅR DU RETURNERER VAREN.

HVIS DU HAR KJØPT EN VARE VIA INTERNETTBUTIKKEN HOS OSS, HAR DU SOM REGEL RETT TIL Å ANGRE KJØPET. DU MÅ BARE RETURNERE VAREN TIL OSS SENEST 14 DAGER ETTER DU HAR MOTTATT DEN. DU KAN RETURNERE VAREN TIL OSS VED Å NEKTE Å MOTTA VAREN NÅR DEN LEVERES ELLER RETURNERE VAREN TIL POSTEN - DETTE GJELDER ALLIKEVEL IKKE PRODUKTER HVOR DET IKKE TILBYS ANGRERETT, SOM NEVNT SENERE I DETTE AVSNITT.

DU KAN OGSÅ MØTE OPP PÅ VÅR FIRMAADRESSE OG RETURNERE VAREN DER OG ANGRE KJØPET.

DONS DESIGN
Røde Bank 89, Erritsø
7000 Fredericia

E-mail: kontakt@donsdesign.dk

NÅR DU ANGRER PÅ KJØPET TILBAKEBETALES KJØPSSUMMEN TIL DEG VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK. NÅR DONS DESIGN HAR MOTTATT VAREN I RETUR OG KONTROLLERT, AT DEN LEVER OPP TIL BETINGELSENE FOR, AT ANGRERETTEN KAN BENYTTES, VIL DONS DESIGN KONTAKTE DEG, FOR Å FÅ OPPLYST, HVOR KJØPESUMMEN SKAL RETURNERES.

DET GIS INGEN ANGRERETT PÅ FØLGENDE PRODUKTER:
TJENESTER OG VARER, SOM SKAL LAGES ELLER TILPASSES ETTER FORBRUKERENS INDIVIDUELLE BEHOV, SÅFREMT UTFØRELSEN, FREMSTILLINGEN ELLER TILPASNINGEN ER PÅBEGYNT. DET GJELDER ALLIKEVEL KUN, NÅR DU PÅ FORHÅND HAR GITT SAMTYKKE TIL, AT DONS DESIGN KUNNE BEGYNNE UTFØRELSEN MV. INNEN ANGRERETTENS UTLØP. ALLE PRODUKTER SOM DU INDIVIDUELT TILPASSER, ENTEN I FORM AV TEKST, LOGO, BILDE ELLER ANNEN FORM VIL DET DERFOR IKKE TILBYS RETURRETT PÅ.

Reklamasjon

DONS DESIGN tilbyr 2 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven, omfattende fabrikasjons- og materialfeil, som konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamasjonsretten dekker ikke feil, skader eller slitasje, direkte eller indirekte oppstått som følge af feil betjening, dårlig cedlikehold, vold eller uatuoriserte inngrep. Reklamasjon på feil og mangler, som bør oppdages ved sedvanlig undersøkelse av varen, skal meddeles DONS DESIGN i løpet av rimelig tid. Varen kan etter dette returneres for reparasjon, bytte eller etter avtale evt. kreditering. I forbindelse med reklamasjonssaker betaler DONS DESIGN returkostnader i rimelig omfang. Reklamasjon og vareretur ved feil, mangler eller evt. uteblitte leveranser bes henvendelse rettet til: DONS DESIGN, Røde Banke 89, Erritsø, 7000 Fredericia, e-mail: kontakt@donsdesign.dk. Vareretur foregår også til denne adresse - merk at vi ikke mottar pakker sendt med postoppkrav. Retur kan også skje ved personlig avlevering av varen hos oss. Det er ikke et krav men ekpedisjonen fremmes, hvis utfyllende infomasjon følger pakken - eksempelvis kopi av ordrebekreftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvor refusjon kan foregå, kopi af evt. forutgående korrespondanse mv.

Alle priser er i norske kroner (NOK) inkl. moms (25 %)

Dons Design ApS | Røde Banke 89, 7000 Fredericia, Danmark | Tel +45 51 33 29 02 | Fax +45 75 94 14 13 | CVR-nr.: DK32346480

Currency conversion by Exchange Rate API